top of page
BRF-HR-DSC03004.jpg

Over mij

Hallo! Mijn naam is Kirsten en ik ben 27 jaar. Ik ben een persoonlijk begeleider en beeldend therapeut-AG.

Mijn werkervaring

In 2015 ben ik afgestudeerd als persoonlijk begeleider aan het Albeda College, te Rotterdam, en heb sindsdien gewerkt met jongvolwassenen uit de VGZ binnen thuiszorg en dagbesteding. Verder heb ik gewerkt met schoolkinderen en jongeren met ontwikkelings- en/of gedragsuitdagingen vanuit het persoonsgebonden budget. 

In augustus 2022 ben ik afgestudeerd als beeldend therapeut-AG aan Hogeschool Leiden. Mijn ervaring als therapeut is met de doelgroep jongeren met ontwikkelings- en/of gedragsuitdagingen en volwassenen in de acute psychiatrie.

Wat is beeldend therapie-AG?

Soms is praten niet genoeg of heel moeilijk. Daarom wordt er vanuit beeldende therapie non-verbaal met creatieve materialen gewerkt. Vanuit het doen worden gevoelens, emoties en ervaringen onderzocht en kunnen er nieuwe inzichten worden opgedaan en met nieuw gedrag geoefend worden in een veilig kader. 

AG staat voor antroposofisch geïnspireerd. Vanuit deze filosofie kijk ik niet zozeer naar de labels die aan je zijn gegeven, maar naar jou als volwaardig mens die zijn balans is kwijtgeraakt. Door dit beeld te combineren met wetenschappelijke kennis kan ik op een holistische wijze samen met jou werken aan jouw doelen.

Ervaringen van anderen

''Wanneer iemand hoogzit in zijn emotie, dan duw je niet door om creatief aan de slag te gaan, je ziet dat een ander op dat moment een andere behoefte heeft en dat vind ik heel prettig.''

— Deelnemer uit een groepssetting

bottom of page