top of page

Welkom bij praktijk Otterspoor

Hallo allemaal,


Laat mij eerst wat over mijzelf vertellen. Mijn naam is Kirsten Otterspoor en ik ben 25 jaar.

Ik woon samen met mijn twee lieve katten, Summie en Dinkie.

In mijn vrije tijd lees ik graag informatieve boeken over kunst en cultuur. Daarnaast ben ik ook fan van gotische fictie.

Verder reis ik graag rond om verschillende museu en bijzondere historische plekken te bezoeken. Het laatste jaar heb ik mij vooral bezig gehouden met de Hollandse waterlinie en heb plekken als Naarden-vesting en Muiden bezocht. Natuurlijk kan ik geen beeldend therapeut zijn zonder kunstzinnige bezigheden als hobby te hebben. Zelf doe ik graag expressief schilderen en teken landschappen en figuraties met houtskool en zwarte en witte pastelkrijt. Ook modificeer ik kleding om er kostuums van te maken voor evenementen als Elfia en Castlefest.

Verder fotografeer ik graag natuur en architectuur voor eigen plezier.


In mijn hulpverlenerschap ben ik sinds 2015 een persoonlijk begeleider en heb ervaringen opgedaan binnen de VGZ, GGZ en doelgroep jeugd. Hier heb ik voornamelijk gewerkt in de thuiszorg en dagbesteding. Mijn favoriete onderdeel van dit werk is dat het werk heel divers is en elke dag weer heel anders!


Eind augustus zal ik afgestudeerd zijn als beeldend therapeut-AG. AG staat voor antroposofisch geïnspireerd. Wat dit voor mij persoonlijk betekent is dat ik reguliere zorg biedt met een holistische invalshoek waarbij ik naar jou kijk als volwaardig mens en niet als een labeltje. Wat ik tot nu toe heb beleefd in mijn werk als beeldend therapeut is dat ik de kans heb gekregen om bijzondere en unieke mensen te ontmoeten, elk met hun eigen kwaliteiten en talenten. Ik hoop medio september mijn praktijk te openen en bij mensen in de veiligheid van hun eigen thuis samen te werken.


Mijn uiteindelijke droom is om zoveel mogelijk te blijven leren en ontwikkelen. Daar word ik namelijk dolgelukkig van. Één van mijn grootste wensen is om de Nederlandse Gebarentaal te beheersen en deze te combineren in mijn therapie. Want iedereen verdient het om te kunnen communiceren en begrepen te worden op een manier die bij hen past.


Veel liefs,

Kirsten

25 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page